ΘΡΕΠΤΙΚΟ & ΠΛΟΥΣΙΟ
Γεμάτο από θρεπτικά συστατικά, το κουνουπίδι είναι η καλύτερη πηγή Βιταμίνης C, σιδήρου, φολικού οξέος, Β-καροτίνης, Βιταμινών K, B1, B2, B3, B5, και Β6.
Σερβίρετε το κουνουπίδι ωμό, στον ατμό, βραστό ή στο ξύδι (τουρσί). Ωμό ταιριάζει με ποικιλία λαχανικών με διάφορα ντιπ ή σαλάτα. Για τη σαλάτα βυθίστε το σε καυτό και μετά σε παγωμένο νερό, στραγγίστε το και είναι έτοιμο.
Οδηγιες Συντηρησης


Άσπρο Κουνουπίδι
Διαθέσιμο: από Σεπτέμβριο έως Μάρτιο

Μωβ Κουνουπίδι
Διαθέσιμο: από Σεπτέμβριο έως Μάρτιο